WARM-WATER

Warm water is één van de elementen voor comfortabel wonen. Op verschillende manieren kan het verwarmd en opgeslagen worden waardoor je het kunt reserveren voor een ander moment. 

Warm water is tegenwoordig vanzelfsprekend, STIEBEL ELTRON heeft voor iedere situatie een op maat gemaakte oplossing om zo efficiënt mogelijk om te gaan met het verwarmen van water. Als je goed naar de energiekosten kijkt, wordt het streeds interesanter om uw water decentraal elektrisch te verwarmen en het gebruik van leidingen te beperken. Men kan daardoor zeer efficiënt en doelgericht de warmwatervraag regelen in plaats van een ringleiding continu te laten circuleren of lang te moeten wachten tot het water de gewenste temperatuur heeft. Bereken eenvoudig uw potentiële besparing door even contact met ons op te nemen.

All-electric geeft dus een prima alternatief op de fossiele brandstoffen zoals olie en gas en vormt een betaalbare en milieuvriendelijke oplossing. Een goed comfort en buitengewone kwaliteit geven een hoog rendement van onze toestellen van klein naar zeer groot. 

Dus voor het  maken en opslaan van warm water bent u bij STIEBEL ELTRON aan het juiste adres. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we voorzien u graag van deskundig advies.

 

Naam
Plaats
Telefoonnummer
E-mail