Stiebel Eltron

Stiebel Eltron Gmbh luchtfoto van het hoofdkantoor in Holzminden

Stiebel eltron

STIEBEL ELTRON is al meer dan dertig jaar in Nederland actief. Het hoofdkantoor voor de Nederlandse markt is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. STIEBEL ELTRON Nederland B.V. is een 100% dochteronderneming van het Duitse STIEBEL ELTRON GmbH concern. STIEBEL ELTRON ontwikkelt en produceert sinds 1924 producten op het allerhoogste technische niveau. Daardoor kon het familiebedrijf reeds vlug een goede reputatie verwerven als kwaliteitsleverancier voor huis- en systeemtechniek. Deze enorme schat aan ervaring wordt weerspiegeld in talrijke patenten voor innovatieve producten. Het volledige productprogamma omvat de sectoren warm water, verwarming, airco en duurzame energie. STIEBEL ELTRON is een toonaangevende fabrikant in de huis- en systeemtechniek.

 

Door jarenlange ervaring heeft STIEBEL ELTRON zich ontwikkeld als één van 's werelds meest succesvolle ondernemingen op het gebied van duurzame energiesystemen, zoals warmtepompen, ventilatiesystemen, zonnesystemen en elektrische warmwater-apparatuur. Kwaliteit en functionaliteit zijn twee waarden waar STIEBEL ELTRON veel belang aan hecht.

Bovendien zijn alle producten en systemen erg duurzaam. Op verschillende manieren wordt de in onze natuur aanwezige energie binnenshuis ingezet om uw woning of sanitair water te verwarmen.

STIEBEL ELTRON staat voor het gebruik van duurzame energie en richt zich zo op een all-electric toekomst. Een toekomst waarin er alleen elektriciteit nodig is om warm tapwater te produceren en uw huis te verwarmen en te koelen.

Bereken eenvoudig wat STIEBEL ELTRON u potentieel kan besparen, door even contact met ons op te nemen.

 

STIEBEL ELTRON draagt bij om op een zo duurzaam mogelijke wijze een beter en gezonder leefmilieu te creëren. Het zeer uitgebreide programma van producten zal ongetwijfeld een antwoord bieden op al uw duurzaamheidsvragen.

Met haar oplossingen wil STIEBEL ELTRON ervoor zorgen dat u minder afhankelijk bent van de alsmaar schaarser wordende fossiele brandstoffen zoals gas, olie en steenkool, dat u uw CO₂-uitstoot vermindert en uw ecologische voetafdruk verkleint.

Met STIEBEL ELTRON bent u aangesloten op de schoonste, goedkoopste en meest stabiele energieleverancier ter wereld: de natuur.

 

 

 

Bent u geïnteresseerd in een betrouwbare, duurzame en comfortabele toekomst?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

Naam
Plaats
Telefoonnummer
E-mail