Comfort in alle seizoenen

Comfort in alle seizoenen

Een warmtepomp verwarmt uw woning en sanitair water door gebruik te maken van de energie die in onze natuur aanwezig is. Deze energie kan uit de aardbodem, het grondwater of de buitenlucht komen. Maar leveren deze natuurlijke energiebronnen ook energie in de winter? Kunt u in de winter dus ook genieten van een optimaal warmtecomfort in uw gehele woning? Dat kunt u wel degelijk. Zelfs bij vriestemperaturen bevat onze natuur nog voldoende energie om uw woning te verwarmen en van warm tapwater te voorzien. Onze warmtepompen houden hun volledige verwarmingscapaciteit aan tot -15°C. Zelfs bij temperaturen van -25°C kunnen onze installaties de energie nog omzetten in warmte en zal er in uw woning een aangename homogene temperatuur heersen. Bereken uw potentiële besparing door even contact met ons op te nemen en vraag geheel vrijblijvend een offerte op.

 

In de zomer zorgen onze warmtepompen dan weer voor verkoeling. De werking van de techniek wordt omgekeerd, waardoor de installatie als een soort van airconditioning-systeem fungeert. Met een beperkte hoeveelheid energie is de warmtepomp in staat om de temperatuur in uw woning via vloerverwarming of convectors een aantal graden omlaag te brengen. Met onze pompen bent u dus zeker van een comfortabele kamertemperatuur, ongeacht het seizoen waarin u zich bevindt.

Door onze zeer gebruiksvriendelijke warmtepompregelaars kunnen alle toestellen eenvoudig worden ingesteld en zorgen ze in een handomdraai voor comfort op maat. In één oogopslag verkrijgt u overzichtelijke informatie over de actuele status van uw warmtepompinstallatie. Hoe u de functies van de regelaar bedient en een dag- of weekprogramma kiest, wijst zichzelf uit. Zodra de warmteregelaar ingesteld is, zal de warmtepomp automatisch op het juiste tijdstip de juiste temperatuur leveren. Set and forget.

 

Naast de warmtepompregelaar bieden wij u ook de mogelijkheid om de temperatuur in uw woning via een app te regelen. Met de app ‘ISG’ krijgt u vanaf uw PC, laptop, tablet of smartphone meer inzicht in uw energieverbruik. Deze toepassing maakt het u mogelijk de installatie zelfs buitenshuis te bedienen, optimaliseringsmogelijkheden te ontdekken en deze ook meteen ten volle te benutten. Op die manier heeft u een perfecte controle over de warmtebehoefte van uw woning, waar u ook bent en wanneer u maar wilt.